Djupdykare Grupp 9 Viktor

Jag har fastnat för när Peter kommer hem från simhallen och märker att hanns fiskar nästan är döda. Peter försökte i alla fall rädda sin favoritfisk ”Prins Valiant” genom att bära in honom till handfatet i toaletten. Men det var försent s Prins Valiant och alla andra fiskar dog tyvärr! Då frågar han sin mamma vad som har hänt. Då svarar hon att Peters pappa har brutit sig in och haft i diskmedel i Peters akvarium. Jag tyckte det var synd om Peter. Jag förstår varför Peters mamma har skickat ut honom från huset. I vanliga fall brukar jag aldrig tycka synd om eter för att han är mobbare, men i det här fallet så är det synd om Peter. Jag valde den här händelsen för att jag fastnade för den och för att det inte är så ofta man tycker synd om Peter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *