Djupdykare Sandor grupp 6

Jag tyckte det varm mest spännande när Lasse var begravd i sand. Det tyckte jag för att jag trodde att han skulle dö då. Det var smart av Larry att hämta andra människor som kunde hjälpa till. Det var snällt av de människorna att hjälpa Larry. Om inte de andra människorna skulle hjälpt till skulle ju Lasse dött, det var tur att Larry var så smart och lugn. Jag tyckte synd om Larry när han märkte att hans pappa var begravd i sand. Det var också synd om Lasse som blev begravd i sanden. Det var egentligen Lasses eget fel att han blev begravd i sanden. Han tog ju opaler som låg och höll upp sanden. Det var tur att dem han få upp Lasse innan han dog och att han fick med sig opalerna i sina fickor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *