Persongranskare Elika – Grupp 3

Jag har valt att berätta om Kristin. Jag valde att berätta om Kristin för att jag tycker att läsaren kan förstå hur hon är som person för att det är hon som berättar vad som händer för oss. Vi får också veta vad hon tänker på. Kristin är en av huvudpersonerna i boken ”Världsklass”. Kristin är 12 år och går i klass 6a. Hon är trevlig och är inte den sortens person som vill ha all uppmärksamhet. Det här citatet från sida 37 visar att Kristin  inte alltid vill vara i centrum.
”Alla stirrade på mig. Jag ryggade som vanligt, ville inte vara i centrum.”
Jag har valt ut ett citat från den här veckans kapitel, sida 55 som handlar lite om Kristin.
”Känslorna stormade i mig när jag såg på nycklarna och tidsklockan. Tänk att vi kunde resa iväg igen! Det kändes både spännande och kusligt.”
Kristin är kär i Serkan som går i hennes klass. Hennes bästa vän heter Martina och hennes kusin är Petrus. Om jag träffade Kristin skulle jag säga till henne att inte vara rädd att åka till andra länder genom luckan i grupprummet. Istället kan hon vara lite mer nyfiken. Men man kan ju alltid vara lite försiktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *