Persongranskare Grupp 8 Adam

Jag ska beskriva Kristin.

Hon är huvudpersonen i Världsklass och Fröken Europa. Hennes bästa kompis heter Petrus. Hon är snäll och tycker om deras gamla lärare Eva. Kristin Vill hitta deras lärare Eva. Jag valde att beskriva Kristin för att boken handlar mer om henne en hennes klass. Om jag fick träffa Kristin så skulle jag fråga om hon skulle vilja skriva en egen bok eller om hon skulle vilja bli en lärare som Eva. ̈́Det stod nästan bara om Kristin i boken. Jag valde också att beskriva henne för att hon påminner min syster.

Ett svar på ”Persongranskare Grupp 8 Adam”

  1. Du glömde att skriva om vad som hände med Kristin i kapitlet vi läste denna vecka.
    Du glömde att skriva ett citat eller stycke om vad som beskriver vad som hände med karaktären.
    Varför tror du att just Kristin blev huvudpersonen?
    Tror du att Kristin kommer att hitta Eva?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *