Grupp 6 Orsak och Verkan Den Osynliga Flickan Felix

Orsak:

En intressant händelse som hände i texten den här veckan var när Parvana fick reda på att Nooria kommer att gifta sig. Jag valde den händelsen för att den var intressant. Det var den för att Nooria skulle gifta sig och Parvana lugnade sig lite väl snabbt. Jag tycker att Parvana skulle ha reagerat på ett annat sätt för att hon inte reagerade så mycket när hon fick veta att hennes stora syster skulle gifta sig. Parvana reagerade ganska kraftigt i början men accepterade det bara efter en kort stund.

Verkan:

Konsekvensen av att Parvana inte reagerade så mycket är att det inte blev något bråk utan att dom bara var sura. Parvana kunde ha blivit glad för Nooria för att hon skulle  gifta sig. Konsekvensen till det skulle bli att Nooria och Parvana kanske skulle bli bättre vänner. Om dom hade blivit bättre vänner skulle dom kanske inte bråka särskilt mycket. Och om dom slutade att bråka skulle kanske hela familjen bli lugnare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *