Persongranskare Freja grupp 8

Jag har valt att skriva om Kristin. Jag valde henne för att hon värkar vara en intressant person som är lite blyg och rädd men hon tänker på alla och tar bra beslut. Denna vecka så gick Kristin hem till Serkan för att äta mat. Det gjorde de för att de hade ätit hos Kristin innan. Sen fick hon reda på att det var hennes tur att åka. Till och med Petrus hade åkt fast det hade ingen vetat om. Dem fick reda på det när de pratade i grupprummet med Ruben och de andra i gruppen. Kristin ville först inte åka men efter en stund frågade hon om man fick åka flera. Då sa Ruben att hon fick testa. Kristin funderade en stund och sen kom hon fram till att hon skulle ta med sig Tobbe. De hoppade ner i luckan och hamnade på något ställemed en massa människor med somma sorts ljusa cape. Bland alla människor såg de Eva. De fick prata med henne men sen blev det bråttom hem igen. För sanden i tidsklockan hade nästan runnit ut. Om jag skulle få träffa Kristin idag så skulle jag fråga om jag fick åka en resa med henne. Jag skulle också fråga om det var läskigt att se Eva ingen och om hon trodde att hon drömde eller om hon trodde att det var på riktigt.
Citat:
-Du borde verkligen gå nu,Kristin,log Eva. Om inte du också vill stanna, förstås? Sanden i timglaset hede nästan runnit ner. Paniken rev i mig.
-Kom nu, Tobbe! skrek jag i sista förtvivlat försök.
Sida: Lite av sid 220 och fortsätter på sid sid 221

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *