Mauritz – Grupp 3 personbeskrivare

  1. Personen jag tänker på är en väldigt snäll, arbetsvillig människa,generös,snabbtänkt och ibland lite för nyfiken. Personen måste ibland ta och lugna ner sig lite när han blir lite för nyfiken för annars kan det råka hända dåliga saker som kan leda in till att människor vill få bort honom, han är dock för det mesta bara snäll,generös mot alla människor som är snälla mot honom och är inte ledsen för att arbeta mot tak över huvudet.
  2. Person nummer 2 som jag tänker på har nummer 1 redan träffat. Han har nästan levt klart sitt liv men är inte ledsen för det. Personen kan dock vara lite jobbig då han inte hör så himla bra, han är inte heller i närheten av att vara lika stark som dom yngre människorna men får ändå hjälp av person nummer 1 för att hans höns ska få tak över huvudet i utbyte mot att nummer 1 får mat och sovplats
  3. Personen jag tänker på nu är en pojke på 12 år och upp tror jag och han älskar äventyr. Personen har ingen mamma eller inte ens en pappa efter att han var den enda som var kvar efter en stor brand. Det är där ifrån han har fått sitt lite annorlunda smeknamn. Detta namn är ett namn som passar honom väldigt bra efter som att han är så himla bra på att smyga och om du skulle välja att springa iväg så skulle han gömma sig och fortsätta med sitt uppdrag och när han är klar kan han smyga iväg utan att någon ser honom. Han är också en väldigt hjälpsam person till person nummer ett om han vill få reda på mera saker om personer som vill ta bort honom t.ex bulan och kniven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *