Personbeskrivning – Viktor – Grupp 6

Jag läser boken ”Tio över ett”. 

Författare: Ann-Helén Laestadius

Person 1: Den här personen har två barn och vill helst ha en son. Hen gillar att åka skoter och pratar svenska, men kan också prata  meänkieli och engelska om hen vill att barnen inte ska förstå.Vem är personen?

Person 2: Den här personen är en bra kompis genom att hen förstår hur kompisarna känner och vad de tänker på. Hens föräldrar är skilda och hen har inte så bra mamma som festar bort de flesta helgerna, men pappan är inte mycket bättre för han är inte med sitt barn. Vem är personen?

Person 3: Den här personen är rädd att hen och hens familj ska dö när gruvan kanske rasar. Hen har en lilla syster och är kär i en kille som spelar hockey. Hen gillar att läsa och är med i en bokklubb. Vem är personen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *