Aran sammanfattning grupp 8

Boken Världsklass som är en andra del på Fröken Europa vilket. I del 1 hade de en lärare som hette Eva hon var var speciell och tog med klassen på resor genom en lucka i ett grupprum. I boken  Världsklass så försöker klassen hitta Eva. Det startar med  att Billy, som är vän till huvudkaraktären Kristin.Boken heter världsklass för att klassen kallar sig själva världsklass.

Lite senare i boken så började en efter en åka med luckan. Tillslut så var det bara Kristin kvar som skulle åka. Tillslut fick dem reda på att Ruben var en ????????? till Eva. Ruben visste allt om Eva och luckan i grupprummet. För det var Billy som fått i uppdrag att hitta en ny lärare när han var på sin resa med Eva. Klassen blev förstås väldigt överraskade och besvikna. Tillslut åkte Kristin tillsammans med Tobbe. De hittade Eva och det visade sig att Eva var en person som åkte runt i olika luckor för att hjälpa folk.

Budskap:

1. Jag trorbudskapet är att lära barn om hållbar utveckling.

2. Man ska inte döma en person från.

Jag tror budskapet handla mest om hållbar utveckling och annat. Jag skulle inte kunna rekommendera boken för det händer typ ingenting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *