Efter läsningen Den osynliga flickan – Grupp 3:1

Parvana fick veta att en tjej från hennes klass också hade klätt ut sig till en pojke och jobbade som en te-pojke. De ville göra något tillsammans för att tjäna mer pengar än de redan gjorde. Då hörde Parvanas vän att de andra te-pojkarna sa att om man gräver upp ben från gravar och säljer det får de mycket mer pengar så de valde att göra det. Parvanas mamma och fru Weera höll på att skriva en tidning och de skulle kanske också ha en liten skola i smyg för några flickor.

Vi tror att Parvana och hennes vän kommer kommer att tjäna mer pengar men att det kommer att bli svårare att fortsätta med att gräva upp ben. Vi tror också att fru Weera och Parvanas mamma kommer att ha en liten för några få flickor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *