Den tänkande läsarens hjul – Sara – Grupp 4

Innan läsning:

Jag har läst om när Maja skulle ner i gruvan tillsammans med sin pappa. När de kom fram till gruvan blev Maja rädd och vågade inte åka ner. Hennes pappa skjutsade då henne till en gata nära Skolgatan där hon sätter sig ner på marken. När hon sitter där så går Albin förbi med sin hund. Maja och Albin pratar lite och Albin tycker att det var lite synd att Maja inte åkte ner i gruvan.

Under läsning:

Jag fick bara en inre bild och den var på när Maja och Albin var i en biosalong nere i gruvan och tittade på en dokumentär.

Efter läsning:

Jag har läst om när Maja var hos Harry (psyckologen) och berättade om att Albin hade frågat henne om hon ville åka ner i besöksgruvan med honom efter som att hon inte vågade åka ner i riktiga gruvan med sin pappa. Jag läste också om när hon och Albin åkte ner. På ner vägen märkte Albin att Maja var väldigt nervös så han höll i hennes hand. När de var nere i gruvan fick det först en guidad visning av gruvan och sedan såg de en dokumentär om gruvan. Under filmen frågade Albin Maja om hon skulle vilja gå på bio med honom nästa vecka. När Maja sedan kom hem var hon väldigt nöjd över att hon hade klarat av att åka ner i gruvan men hon frågade sin pappa om hon skulle kunna följa med honom ner till den riktiga gruvan och då blev han väldigt glad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *