lorentz grupp 5 sammanfattning

Det hella börjar med att en kile som heter Braien sitter på ett flygplan påväg till sin pappa som bode i new york, under sommarlåvet. Braien tenker mycket under under resan han tenker på att hans föreldrar har kilt sig. Att det har varit mycket hemligheter. Braien bode hos sin mamma under läs året och hos sin pappa under somarlåvet. Braien är den enda på lanet förutom piloten. Helt plötsligt så får piloten en hjärt attack. Braien meker det, då agerar han snabbt han fösöker styra planet men, det kommer tyvär ur kurs. Efter ett tag så störtar braien med planet. Han blir då fast i vildmaren och moste klara sig kälv. han var skadad under kraschlandnigen och somnade på stranden. han vaknar upp senare och är adelens mygbiten och upsvullen, För att det fans mycke myg som iriterade. Han fortsate att villa på stranden. Nesta dag på morgonen, fans det inte lika mycke myg. Han började me att kolla alla sakerna han hade. Han hade en trasig kloka en trasig jacka, men det mest viktigaste han hade var en yxa. En yxa som han har fåt utav sin mamma inan han åkte. Han burgade med att skafa matt för han var ganska hungrig. Han letade och leade. Det fans lite djur här och där men det var försvårt att ta så han hitade några bär bären var inte goda men ätbara. Nan var gäte hungrig så an slukade flera stycken. han viste att an behövde byga ett läger. Han bygde en liten koja av trä som han har hitat. Han bygde den brevid en stor klipväg. Han behövde också drika vatten så han simade utt an bit till avet på en stok. han drak väldigt mycke havsvatten. Men när han komm upp på stranden så började han att spy upp vattnet och dom äklliga bären. Det var nog för att det inte va så bra att drika havs vatten. Men trots det var han lite mett. dagar gick och han sovde i sitt läger. Han började leta efter ny mat, för det var inte så gott att äta dom eklga bären. Han hittade nya bär, han hitade halon. Dom var så mycke godare en dom andra bären. Han åt så monga att han fick ont i magen. Det gick fler dagar men en dag på naten när han såv så höde han ett jud. Det var ett jud utav något slaks djur som slåpade sig upp från stranden. Det var för mörkt för att se vad det var. Men det varkade som att den krävde i sanden och seda gick den ner till vattne igen. Nesta morgon så tittade han vad det kunde ha varit för något. Djuret hade gräft i en grop och i gropen sålåg det en masa ägg. Det var då han förstod vad det var, han hade sett det på något djur program hemma. Det var kölpads ägg som en kölpada lakt där på stranden. Han tästade att några. Han tyckte att det smackade som vanliga råa egg fast möstigare. Brian kommpå att göra eld han fick idenutav att han blev atackerad utav ett pigsvin som stukit honom. Brian slog baksidan av sin yxa på klipvägen så att det kom gnistor på en hög med trä bitar, och det fungerade. Han tenkte att han kunde äta mer utav djuren så han tilverkade vapen. som pilvåge och spjut. han gjorde pilvågs strengen utav hans skosnören och teljde pilar och spjutet med hjälp av yxan. Med dom vapnen lyckades han jaga fisk och stora fåglar som bode i skogen, han kalade fåglarna för dum fåglar. Det gick bra, men han hade get upp hopet av att någon skulle hita honom. Det hade gott för long tid. Brian hade också sett ett plan som åkte förbi men det så honom inte. En dag så blev han atackerad utav en älj som nästan trampade ner honom. Av det blev han väldigt skadad och efter det komm en storm som förstörde ans läger med kraftiga vindar. Han bygde upp hydan igen på nyt. Han vilade sig och läkte. En natt så fick an en drömom att an skulle hämta en nödfalsväska som piloten pratade om. Nästa dag när han vaknade tenkta an upfylasin dröm. han bygde en flote som han skulle kuna åka utt till vattent med. Braien dyckte ner under vatnet och försökte få upp flygpalns dören. Han anvende yxan för att göra hål i flygpans dören. Men han tapade yxan. Han dyckte gång på gong far att hämta yxan och tilslut klarade han det. Braien dykte seden för att hämta nödfalsväskan han miste nästa livet men han fick tag på den. Han öpnade den när han var på stranden. Där fans masa saker såvsäk mat bestick tänstickor och en masa mer bra saker. Men det fans en slaks aparat som det stod nödsändare på. Han trode den var trasig. Nästa dag när han var så glad över att allt var så let att göra. Men helt plötsligt så kom det ett plan som landade i vatnet brevid stranden. Det klev ut en kille ur pkanet som var piloten. Brian beretade att han hade spårat hans nödsendae när den ates igång. Han frågade om raien var den där graben som hade varit borta så lenge. Att dom ade slutat leta efter honom för två månader sen. Brian bara stod där och stirade på honom och sa ingenting. Braien sa tillslut sit namn och sa att an hölpå att göra mat och frågade om han ville a något att äta. Han åckte med piloten hem och Braien. Braien hade förlorat 70 procent utav sin krops vikt och han hade lärt sig saker som han skulle har avändning för rästen utav sitt liv som att altid observera och sedan reagera och att alltid tänka sig för inan han gorde något. Nör an kom hem så var hans föreldrar jäte glada över att han levdeoch efter ett par vekor var allt till edt normala igen. SLUT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *