Avslutande Reflektion – Grupp 6 – Viktor

Jag tycker att läsprojektet är både bra och dåligt. Det är bra för man får många boktips och man kommer igång och läser kanske mer än vad man brukar. Det är lite dåligt om man inte varierar läxorna utan bara kör en och samma läxa om och om igen. Läshjulet tycker jag är jobbigt för man behövde skriva inlägg innan man kunde läsa, så de tillfällena man ville läsa kunde man inte det för man behövde göra inlägg innan och medans man läser. Sedan år 4 har jag inte lärt mig så mycket, men jag har blivit mycket bättre på att läsa och göra reflektioner om det jag läst. Jag skulle absolut rekommendera läsprojektet till fyrorna om de skulle ha variation i de inlägg man skulle skriva i läxa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *