Avslutande reflektion Grupp 8 Jonte

Jag tycker att läsprojektet är ganska roligt eftersom det är roligt att samtala och speciellt om en bok alla i gruppen har läst. Det tycker jag för att det är spännande att höra hur de i gruppen tänker och tycker om boken eller om kapitlet. Under åren har jag blivit bättre på att förstå det jag läser och jag har också blivit bättre på att läsa tyst och högt i grupp. Jag har också tränat mig på att reflektera om bokens innehåll i ett inlägg. Jag skulle inte rekommendera att göra det här för nästa fyror eftersom det är väldigt jobbigt och ganska tråkigt, men om de skulle ha läsprojekt skulle jag nog rekommendera att gör lite roligare uppgifter och läxor för nu är läxorna bara dryga och tråkiga. Det är det jag också skulle ändra om jag var lärare, att göra roligare uppgifter, läxor och uppgifter på lektionerna. Roligare uppgifter enligt mig är uppgifter mer likt de första uppgifterna vi hade i läsprojektet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *