Avslutande reflektion Mawj Grupp 5

Jag tycker att läsprojektet har varit lärorikt och att det kan vara både bra och dåligt för att vissa böcker är bra som Fröken Europa och vissa böcker är mindre bra som Alice med is. Jag tycker läsprojektet kan vara bra och dåligt för att om man tycker om den boken man läser då är läsprojektet jätteroligt men om man får en tråkig bok då är läsprojektet jättedåligt ibland om man har en lite dåligare bok kan läsning uppfattas tråkigt men man vill ju bevisa för eleverna att läsning faktiskt kan vara kul. Jag har lärt mig att utveckla mitt skrivande för att man behöver skriva mer dessutom utvecklar du din förmåga att samtala och diskutera med andra. Jag skulle rekommendera er att göra det här med våra nya årskurs 4. Om jag var lärare skulle jag nog välja ut böcker som är mer intressanta att läsa. Jag skulle också göra så att man har lite mer att diskutera om för en annan sak som är jobbig med läsprojektet är att när man tagit upp det allra viktigaste i diskussionen så man har ingenting nytt att diskutera om. Men det är gruppens ansvar att ta hand om det också men man kan hjälpa till på traven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *