Avslutande reflektion Nicky grupp 10

Vi har läst många böcker sen vi började med läsprojektet bland annat Fröken Europa, Värdsklass och Bakom den blåa dörren. Jag har en favorit jag tror att det var första året vi hade läsprojekt med de lapparna med olika roller på de. Den hette Opaljakten och handlade om en kille som levde i Australien och jobbade medans hans pappa var full. Det var typ den ända boken jag faktiskt läste alla sidor på. Jag skulle rekommendera Opaljakten, Värdsklass och Fröken Europa. De böckerna var lite bättre än de andra man kunde förstå de bra och de hade en bra handling. Jag rekommenderar för er lärare att ni ska se vad eleverna tycker om för böcker och att ni inte ställer så mycket krav på hur mycket de ska läsa för att då kan eleverna tycka att det är väldigt långtråkigt. Annars så tycker jag inte att ni ska ha läsprojekt om ni inte ska det. Jag tycker att det är bra att man får vara i olika grupper så att man lär känna varandra mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *