Avslutande reflektioner- Precious

Jag tycker att läsprojektet är bra för att jag tycker att jag får en möjlighet att lära känna andra klasser som jag inte brukar vara med eller prata med vilket jag tycker är bra.  Jag har lärt mig att kommentera bättre och mer och jag har också lärt mig känna nya människor.  Vi har läst ”Fröken Europa”, ”Anton jag älskar dig”, ”Petrus och silvertjuvarna” o.s.v.  jag skulle rekommendera det flesta för att man lär känna andra människor som man inte brukar prata med eller hänga med på rasterna. Men jag skulle samtidigt inte rekommendera det för att ibland är det inte så kul och ibland kan det vara uttråkade för att man gör nästan samma saker varje gång man har läsprojekt. Om jag var lärare skulle jag ha frågat om eleverna skulle vilja ha läsprojekt eller ej för jag tycker att det är viktigt att eleverna får påverka det. Jag skulle också få  låta gruppen väljs vilken bok de ska läsa men om de inte kommer överens kommer jag lotta en bok åt de. jag skulle också sluta ha med rollerna för att det blir lättare tycker jag men när de börjar i 6.an så kan de börja ha rollerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *