Avsultande reflektion-Grupp 6-Calle

Jag tycker läsprojektet är bra och dåligt för det är bra när man läser de bra böckerna men det är dåligt när man läser de dåliga böckerna. Det är också bra för när man läser blir man också bättre på att skriva. Jag tycker att det var dåligt när vi hade samma läxa flera gånger om och om för det var tråkigt. Läshjulet är inte heller bra för man lär sig inget av det och blir inte bättre av det. Sen årskus 4 har jag blivit bättre på att läsa och skriva pågrund av läsprojektet. Jag tycker att ni ska göra detta med fyrorna fast då ska de få välja vilken bok som de ska läsa,jag tycker också att det ska ha olika läxor till varje gång så att det inte blir samma om och om igen som med läshjulet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *