Författar besök – Erica

Jag tyckte att författar besöket var bra för att jag lärde mig nya grejer. Jag fastnade för när han sa att när han skrev så tröttnade han och det var då han skrev som mest. När han hade massor av idéer som han ville skriva om så tog han en paus. Jag tyckte att det var intressant att lyssna på Magnus för att han pratade lugnt och gav långa svar. Men jag blev trött i slutet att sitta still för vi hade lyssnat i typ en timme. Han berättade att det tog två år att tänka på boken och sen tre månader att skriva den och sedan två år för att den ska ges ut. Förut så skulle jag kunna jobba som författare för jag gillade att skriva mycket och jag hade många idéer om en bok. Men jag tror inte att jag skulle orka jobba som författare för att jag fick höra hur lång tid det tar för Magnus. Jag trodde att det skulle ta en månad sammanlagt men det tog  ca fyra år. Jag skulle ha tröttnat jätte snabbt och gett upp. Magnus läste boken baklänges också, och så läste han boken sju gånger. Jag orkar knappt läsa en bok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *