Författarbesök av Magnus Tyrgrim

Jag tyckte att besöket av Magnus Tyrgrim var intressant och roligt. Man fick reda på mycket om hur han kände när han skrev boken och om hur han tänkte kring sin bok. Jag fick väldigt många svar av han och den bästa frågan som jag fick svar på var om han skulle producera en film av Petrus och Silvertjuvarna. Han svarade att han vill det men det kostade för mycket pengar. Han gav väldigt bra svar och de var även väldigt långa. En sak som jag fastnade för var att han ville göra en film fast hans medhjälpare sa att det skulle kosta för mycket och jag skulle vilja se en film om Petrus och silvertjuvarna. Jag fastna även för hur han berättade om hans uppväxt och den liknade min väldigt mycket. Jag tycker att det verkar roligt att vara en författare men jag skulle nog inte vilja bli en författare för att jag skulle inte orka sitta och skriva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *