Författarbesök Elias Grupp 5

Jag tyckte att det var väldigt intressant för du tänker inte så mycket på själva tillverkningen och hur mycket tid som faktiskt läggs ner för att kunna skriva boken bara för att du ska ha något roligt att läsa i någon vecka. Jag fastnade speciellt för att du kan ha skrivit en bok i flera månader och sen när du skickar in den till förlaget så säger de att den är för dålig och så får du börja om på nytt. Jag fastnade på det för att jag vet att ja själv hade blivit arg och väldigt irriterad över det. En ny sak jag lärde mig var att det tar mycket längre tid att få ut boken än att skriva den. Jag läser väldigt mycket och det hjälper såklart till men jag tror att i längden skulle jag bli uttråkad och jag skulle bli väldigt irriterad när de sa nej till min bok på förlaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *