Författarbesök Grupp 8 Jonte

Jag tyckte att det var roligt att Magnus kom till vår skola, men jag tyckte också att det var intressant. Det tyckte jag var kul eftersom att det var spännande att höra hur han te.x kommer på idéer till en bok. Jag fastnade för hur han tog inspiration från riktiga personer till sina egna figurer i boken. Det som var nytt för mig var att det tog son enorm tid innan boken kom ut i affären, att skriva den tog bara några månader men sedan skulle boken rättas och läsas av ganska många personer och det tog ungefär 2 år vilket var nytt för mig. Jag tror att författaryrket inte är något för mig för att jag inte tyckte om att sitta still och är inte så förtjust i att skriva texter. Det tar väldigt länge att göra ett sådant projekt och jag gillar inte att göra samma sak så länge och så mycket vilket gör så yrket inte blir så kul enligt mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *