författarbesök Lorentz grupp 5

Jag tyckte det var kull att han kom på ett besök, för att det var första gången jag träffade en författare. Han var snäll och trevlig. Några grupper hade skrivit ner en masa frågor om han och hans bock Petrus och silver tjuvarna, så vi satt i en ring och han berättade om sin bok och svarade på våra frågor. Jag visste inte att det var så tufft att jobba som författare. man behövde skriva många sidor varje dag och efter det behövde han läsa om det han skrivit många gånger för att ändra och rätta felstavning och få ett flyt i texten. När man blir klar med sin bock så är det inte ens säkert att ett företag vill skriva ut det åt dig. Han läste också upp ett stycke utav Petrus två texten når Petrus pappa dör. Efter det så pratade han lite om den, att han inte hittat någon som har skrivit ut den till han en. Jag skulle nog inte villa jobba som författare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *