Författarbesök Malin Grupp 8

Jag tyckte att det var väldigt intressant för att han berättade om alla steg i att skriva en bok och han sa att när man har börjat skriva en bok kan det vara ganska lätt att tröttna på den när man har skrivit den länge men ge inte upp fortsätt bara att skriva sa han.

Han hade sagt att det tog ungefär lite tidigare än ett år att skriva Petrus och silvertjuvarna men sedan när man har lämnat in boken till ett förlag kan det ta lång. För honom tog förlagen ungefär 2 år innan de hade tryckt boken. Att vara författare ville jag verkligen vara när jag var liten men nu tror jag att jag har ångrat mig. För att jag börjar tröttna och ge upp lätt när det gäller sånt. Jag vet att man inte ska ge upp så snabbt. Men jag tycker det blir tråkigt och då får jag inga fler ideér det är därför jag tror att vara författare inte hade varit ett bra yrke för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *