Författarbesöket med Magnus Tyrgrim- Precious

Jag tycker att författarbesöket med Magnus Tyrgrim var bra och intressant för att jag tyckte att han var mer annorlunda än andra författare. Jag tycker att han inte var så tråkig som vanliga författare för att han satt inte bara hemma och skrev böcker, han hade ett fotbollslag. När han sa att han älskade sport tyckte jag att det kom lite oväntat för att många författare brukar bara skriva böcker och gillar att ha det lugnt. Det jag mest fastnade för med Magnus Tyrgrim var att jag tyckte att han var speciell och annorlunda jämfört med de andra författarna. Det verkar vara jobbigt att vara en författare för att när man skickar ut boken kanske man får tillbaka den och de kanske säger att de inte kommer att skicka ut boken. Det tycker jag är jobbigt för att det tar bara inte en vecka tills man har skrivit klar en bok för det kan längre tid an så. Magnus Tyrgrim sa att det kan nästan ta ett år innan en bok skickas ut vilket kan ta lång tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *