Läsprojekt i framtiden-Grupp 4

Vi tycker det är tråkigt därför att det ofta är samma läxa, läxorna är inte speciellt roliga och man utför inte själva läsprojektet på ett så roligt sätt. För att man ska ha kul och läsa måste man vilja läsa. Därför tänker vi att om man själv eller i gruppen får möjlighet att påverka vad man läser skulle det bli mycket roligare. Sedan om man kan variera läxorna mer skulle det blir ännu lite roligare. Vi rekommenderar att  ha läsprojekt om våra ändringar sker.

Vi har lärt oss: Att skriva bättre sammanfattningar där man inte skriver för långt eller kort utan man får med allt nödvändigt, Nya ord, Ge bättre respons, Läsa lite mer flytande, Textkopplings tekniker och lite mer om läsfixarna eftersom vi inte gått igenom textkopplingar eller läsfixarna jätte mycket på lektionerna(6a).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *