Magnus Tyrgrim – Marcus Grupp 10

Jag tyckte att författar besöket var väldigt intressant och väldigt lärorikt. Jag fick lära mig mer om hur olika författare har det och hur vissa böcker är uppbyggda. Han ritade ett diagram för hur vissa böcker är skrivna efter. Det var som olika vågor och när vågen gick högt uppe så skulle det hända något spännande.

En sak jag märkte var att när Magnus talade och berättade saker så märker man att han är författare eftersom hans ordförråd var väldigt rikt. Sättet hur han pratade och orden han använde fick mig att tänka så. Dessutom så vet jag att om man läser många böcker så får man ett mer lärorikt ordförråd och det var någonting han berätta att han gillade att göra.

Jag vet inte exakt om författare är något yrke för mig men jag kan se hur vissa vill arbeta som det. Om man gillar att skriva mycket och gillar att läsa böcker så förstår jag hur man vill arbeta som det.o

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *