Magnus Tyrgrim – Omar Grupp1

Besöket var väldigt bra för att han hade svar på allas frågor och han hade väldigt långa men bra svar på frågorna. Och man fick reda på massa nya saker om författaren. Jag tyckte också besöket var bra för att han inte var en tråkig författare som var gammal och bara skrev massa böcker. Han var väldigt skön som person och hade verkligen inspirationen för det han gjorde, han hade även andra intressen som t.ex han tyckte väldigt mycket om sina barn och han älskade sporten fotboll. Det som var mest intressant var faktiskt han själv, asså hans personlighet. Han var en författare med stort hjärta och som alltid är glad och positiv. Han berättade mycket nytt som vi inte visste och det var roligt att lära känna honom. Nej en författare skulle jag inte vilja bli för det är inte mitt största intresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *