Reflektion om läsprojekt

Det som jag tycker är bra med läsprojektet är att man lär sig mycket tex: som att få mer flyt när man läser och få mer läsförståelse. Man lär även sig nya ord och att diskutera bättre. Det som jag tyckte var bäst med läsprojektet var att man fick lära känna nya personer som man kanske inte brukar prata eller vara med. Det som även var bra var att man fick läsa såna böcker som man inte brukar läsa. Sedan åk:4 har jag lärt mig en massor och en av de sakerna är att min skrivutveckling har utvecklats väldigt mycket och så har jag lärt mig väldigt många nya ord. Det som var lite jobbigt med läsprojektet var att det tog lång tid att göra läxan för att man var tvungen att läsa och sedan skriva ett inlägg om det som man har läst. Jag skulle kunna rekommendera läsprojektet för de blivande fyrorna fast att man minskar läxorna så att det inte blir för tråkigt att ha läsprojekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *