Vad jag tycker om läsprojektet – Dante

Jag tycker att läsprojektet var jätte dåligt. Vi fick läsa böcker som var extremt tråkiga och var utvalda av lärare. Även om de tycker att vi bör läsa olika typer av böcker med viktiga budskap spelar det ingen roll i slutändan om boken inte är rolig ellr bra för mig. Det får en bara att inte vilja läsa sådana böcker igen. Jag tycker att om jag var lärare skulle jag ändra på typen av bok de skulle läsa. Jag skulle fråga de vilka typer av böcker de tycker om. Jag skulle också sänka förväntningarna av mina elever i och med att det kanske skulle hjälpa till. Om man läsa lite till en börja och höjer antalet sidor så kanske de får upp ögonen för böcker utan att bli ut tråkade. Jag skulle även ta tillbaka rollkorten. Mina favorit böcker var Fröken Europa och Världsklass. De hade en historia där saker hände ofta och resorna var sjukt roliga att läsa om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *