Vad jag tycker om läsprojektet – Marcus Grupp 10

Jag tycker att läsprojekt har lärt mig att läsa mycket mera och har väckt mitt intresse för böcker. I 4:an så avskydde jag att läsa men nu så är det en av mina favorit saker jag gillar att göra. Dessutom så har jag märkt att mina texter som jag skriver i skolan har förbättras eftersom mitt ordförråd har utvecklats och jag kan skriva mycket bättre. De första lektionerna vi hade så tyckte jag att det var ganska tråkigt men detta var för att jag inte hade ett intresse för böcker.

Om jag var en lärare så skulle jag nog fråga mina elever vad de tyckte om att läsa och hur mycket de skulle vilja läsa så de inte skulle få behöva anstränga sig så mycket men ändå kunna lära sig.

Jag skulle rekommendera denna metod till de uppkommande fyrorna men då skulle de kanske få en annan metod och att skulle ha det på ett nytt sätt för att testa att om det blir bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *