läs-Läxa Judith

händelse                                          koppling

text till själv                     Eva rusade mot dörren för att          Jag har rusat mot dörren
Billy var där.                                      för att Saga var där efter                                                                                                      typ ett lov då jag har                                                                                                             saknat henne.                                                                                                                                                           text till text                      Kristin och Petrus är vänner.            I boken Elinor så är                                                                                                              Elinor och Leo vänner.

text till världen                I Evas land bytte de ledare .              I USA bytte de ledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *