läs läxa persongranskare Fatima

jag har valt Mio. För att han är ganska modig. Jag tycker att Mio är en äventyrande kille som utforskar i Landet i fjällen. Han är en kille som träffar på nya personer hela tiden .Han är en kille som hjälper folk om de har ett problem. I boken står det att de (alltså Jum-Jum, Mio och Miramis) gick på en bro som ledde till molnen och de kunde se ner till marken. Om jag träffade Mio en dag skulle jag säga till honom att han ska testa nya saker som att han kan gå med konungen på picknick. Så kan han gå på en övernattning. Om jag skulle ge ett tips till Mio så skulle det vara att han inte ska ta för många risker.

3 saker varför jag valde Mio

 

  1. Jag tycker att han är en modig kille
  2. Han har ganska rolig humör
  3. Han är äventyrsfull

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *