Läxa 12 : Persongranskare

Jag valde Tsatsiki för att det handlar mycket om honom i det här kapitlet.                        Tsatsiki och Morsan var hos rektorn för att Tsatsiki hade sätt att Mårten mobbade Wille  Han berättade det för Morsan så hon gick till rektorn och började tjafsa om att det är inte okej att Mårten  mobbar Wille och tar hans glasögon.                                                Om jag skulle träffa Tsatsiki så skulle jag fråga om han är rädd för Mårten                        Och att han skulle kunna leka med Wille så att han inte var ensam på rasterna.              Tsatsiki blev alldeles kall.                                                                                                    Så hade aldrig någon sagt till Morsan förr.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *