Läsläxa Judith

Den här boken handlar om en klass och deras lärare. Det handlar också om att de reser runt i Europa. Det börjar med att en tjej i klassen pratar lite om det nya läsåret det är nämligen så att allt hände ”förra året” .Som var i femma för dem. Den första som reser heter Serkan och han åkte till Danmark .Nästa var Tobbe som åkte till Tyskland.Efter det var det Martina som åkte och hon åkte till Ryssland . Efter det var det några men till sitt så var det kristins tur hon är den tjejen som förklarar allt. Hon åkte till London i England där hon träffade en från the beatells och mycket mer roliga saker.sen reste några fler och det blev skolavslutning. På skolavslutningen så sjöng dem. De hade en speciel skolavslutning . Där de pratade mycket sedan skulle Eva deras lärare åka. Eva åkte till sitt hemland.jag tyckte denhär boken var superbra.

 

Budskapet tror jag är all geografi . Eftersom dethär egenkligen är en geografi bok

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *