Läsläxa – Eiliya – Sammanfattning

Den här boken handlar om en klass och deras lärare som heter Eva, de har på börjat ett nytt läsår och går i feman. Först sammladesde i ett material rum eller ett litet klassrum men de jobbade med geografi så de åkte runt europa en och en och först var det en kille som heter Serkan, han åkte till Danmark och han reste i en grupprum liksom en tidsmaskin men han reste och klassen pratade om danmark och efter att Serkan  kom tillbaks så ville Tobbe tur så han åkte andra dagen sen den dagen åkte tobbe eller så var det samma dag men han åkte till Tyskland och sedan var det Martina som åkte till ryssland sen var det Maryam tror jag och hon ville åka till turkiet men hon kunde inte det för att turkiet var i asien och i europa men hon testade en annat land men sen åkte några fler kanske men Billy ville inte åka men han var tvungen man han ville fortfarande inte så knuffade Eva honom i den där luckan och Eva pratade inte med någon på länge och när billy kom tillbaks satt han på sin plats och sa ” Är du inte klok du knuffade mig? ” och alla belv förvånade men efter åt kom inte Billy till skolan och hans bröder kom och sa vem det var och de trodde det var Tobbe men sen sa Eva att hon gjorde det och sedan efter det var det skolavslutning och de sjöng och Eva skulle resa någonstans och  hon sa hon kanske jobbar med de i den andra terminen också men de fick se och de sa hejdå och slutt. Jag chansar på att budskapet är att lära sig om geografi och eouropa och länder. Jag ger boken 9/10.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *