Läsläxa spåguma Ahmed grupp (Gul9) 30/5-2018

Denna veckan så har jag och min grupp läst boken Mio min Mio och detta kapitel handlar om att Mio och Jum-Jum befinner sig i Döda skogen. De gömmer sig i ett träd för att det är fullt med svarta spejare efter Mio och Jum-Jum och sedan så kommer de till landet utanför och blir tagna. Sedan så blev de förda till riddar katos rike, Riddar kato är en ond riddare som även är en Kung.

Jag tror att nästa kapitel kommer att handla om att Jum-Jum och Mio kommer att dö i en fängelsehåla men att de kanske hinner och kommer kunna ta sig ut med en sked eller en spade. När Mio och Jum-Jum tagit sig ut så kommer de att ta sig hem och konungen som är Mios pappa kommer att säga med en ledsam röst ”där är du Mio min Mio, vart har du varit, du har väl inte varit hos riddar katos rike?” Och då kommer Mio svara ”Nej såklart inte”

Jag hoppas att allting löser sig och att Mio inte får några problem med riddaren kato eller någon annan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *