Läsläxa till 6/6 Pa-ibou

Jag tycker att boken är som en historia för att det lät sant. Jag tycker att boken handlade för mycket om frimärken och det blir inte lika roligt att läsa. Om jag fick göra boken så skulle jag överdriva lite som att ha lite fantasi och använda lite humör. Boken kan vara längre så att det blir roligare att läsa och lite svårare att läsa. Man tränar på sin läsförståelse om man läser längre böcker. Jag tycker att de ska ta bort det om hur gammal Edvin var för att det kännes onödigt. Man kunde lägga till att det var hans pappa som levererade det feltryckta frimärket. Om jag fick fråga en sak till författaren så skulle jag fråga varför hon skriver alltid skriver om Amanda det blir tråkigt att läsa. Jag skulle skriva mer om andra personer och vad de andra gjorde t.ex. att vad kungen i Rumänien hade några barn eller hur länge han har varit kung.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *