läsläxa emelie sista

Boken handlar mest om sixten men också om jonte som gillar att skriva dikter och att  hans pappa har ingen  flickvän och jonte och sixten  försöker att fixa en till sixtens pappa och hans mamma har gift om i Danmark och sixten och jonte försöker att fixa en flickvän och först så går det inte bra men sen så hittar sixten en annons som någon letar efter en tokig och rolig man och hon heter siv eller dancing feet. Benny trodde att siv var en av dom som skulle laga tvättmaskinen och sen så ringde det på dörren och där stog han som skulle laga tvättmaskinen och sixten sa att den  lagades av sig själv och han sa va och sen så hörde han att den sattes i gång och då sa sixten där ser du

och så gick han och dom hade städat handlat mat dom hade lagat mat och dom hade pustat spegeln och sixten var kär i en flicka vid namn Emma tror jag i alla fall.   SLUT!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *