Läxa 14: Spågumman

Ja, egentligen så är ju boken slut. Men det kommer ju en fortsättning på en annan bok ”Tsatsiki och farsan” och det jag tror händer i den är att. Tsatsiki antagligen hittar sin pappa bläckfiskaren, att de kanske fiskar bläckfisk tillsammans, och att Tsatsikis pappa kanske får komma med hem och bilda en familj igen. Om man kanske tänker lite på vad som annars kommer att hända i Grekland, kan väl vara att Tsatsiki och morsan umgås väldigt mycket, de kanske äter glass, solar och badar. Ja sånt man brukar göra på semester. Jag ska kanske inte avslöja så mycket (eftersom att jag har sätt filmen) men jag vet att det kommer att hända en liten olycka, om det då är med i boken vill säga. Och filmen är då alltså både den bok som vi har läst, och fortsättningen. Sen så skulle jag kunna tänka mig att det kan bli något bråk mellan Tsatsiki och morsan, och att de är helt slut, och jättetrötta när de kommit hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *