Författar besök Magnus Tyrgrim – Hanna

Jag tyckte det var kul med besöket eftersom att vi fick veta mycket om han och hans bok, eftersom min grupp inte läst den boken så förstod jag inte så mycket när han pratade om speciella scener i boken. Jag fastnade för när han hade döpt om ordet ”skrivkramp” till ”skrivkamp”. Jag fastnade även för när han berättade för oss att alla karaktärer är inspirerade av människor som finns i verkligheten. Han berättade att han inte tjänade så mycket pengar på att skriva en bok, för att jag trodde att man tjänade mer än vad han gjorde. Jag skulle inte kunna bli författare för jag har inte tålamod till det, jag skulle verkligen inte kunna ha det som heltidsjobb eftersom man inte tjänar så mycket. Sedan är jag inte så intresserad av att läsa eller skriva över huvudtaget så nej jag skulle inte kunna bli författare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *