Författar besöket – Grupp 3 – Lucas

Magnus Tyrgrim har varit på besök i vår skola, Han hittade oss via den här hemsidan. Han frågade sen om han kunde komma och såklart sa våra lärare ja. Han svarade på frågor från oss. Jag tyckte att besöket var väldigt roligt för att han var så artig och rolig. Det var också kul för att jag vill veta om det kommer en tvåa eller en trea som kom. Han berättade också om sitt påhittade ord skrivkamp. Så kallar han skrivkramp för att det blir som en kamp att fortsätta skriva. Det var en av sakerna som fastnade för mig. En annan var att man börjar med en tvåsidig historia och fyller den mer och mer. Så att man har en hel historia på två papper och förlänger den med mer fyllning. Men jag skulle nog inte bli en författare dock. Det finns annat jag vill göra. Men nu vet jag hur man gör en bra historia så jag kan göra mina bättre om jag skriver några. Det kommer att bli mycket lättare att skriva historier så om man jämför med att bara skriva den så man gör utan planering. Men tydligen så ogillar han resultatet på alla sina böcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *