Författarbesök Magnus Tyrgrim – Grupp 3 Elika

Jag tyckte att det var intressant och roligt att Magnus Tyrgrim kom på besök. Jag tyckte att det var intressant för att han berättade mycket om hur det är att skriva en bok och att vara författare. Vi ställde också många frågor till honom och då kunde vi få svar på de frågorna av någon som verkligen vet hur det är. Jag tyckte mest om när han berättade om att han ibland tröttnade på karaktärerna och handlingen i böckerna och att han därför hade fler böcker som han skrev samtidigt. Jag tyckte att det var väldigt smart och jag tyckte också att det var spännande att veta hur han kunde orka sitta hela dagarna och skriva. Det var också spännande att han fört skrev en kort berättelse och sen förlängde det. Magnus berättade att de flesta författare bara skrev en bok i taget men att han skrev två eller fler, jag trodde att det skulle bli förvirrande. Magnus berättade också att han varje dag skrev ca. 10 sidor och om det inte blev bra kunde han ta bort nästan alla tio, det visste jag inte. Jag skulle nog tycka att det var ganska kul att bli författare men jag vet inte om jag skulle orka skriva varje dag. Det skulle vara kul att kunna skriva egna sagor som andra kan läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *