Författarbesök Magnus Tyrgrim-Grupp 3-Albin

Jag tycker att det var roligt att ha Magnus på besök var kul och lärorikt för han berättade hur han gjorde när han skrev och när han gjorde det. Han förklarade också vad som måste göras innan boken är färdig. Han förklarade också hur han gör innan han försöker få böcker publicerade. Jag tyckte att det mest intressanta var när han pratade om bokförlag och vad som ska hända innan en bok blir utgiven. Det var intressant och roligt för då fick man reda på olika delar och steg innan en bok blir utgiven. En av dom nya saker jag fick reda på var dom olika delarna innan en bok blir publicerad. Jag trodde att det var enklare att ge ut böcker men från det man fick höra verkar det nästan omöjligt att publicera böcker. Även om det var kul att höra olika saker om författaryrket men jag vill inte bli författare för jag gillar inte att skriva och jag tycker det är väldigt pinsamt när någon publicerar mina texter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *