Författarbesök Magnus tyrgrim – Mauritz Grupp 3

Jag tyckte att det var kul att Magnus kunde lägga lite av sin tid för att komma och besöka oss efter som att vi aldrig har haft en författare på besök. Vi har ju också läst en av hans böcker vilket gjorde så att vi kunde få reda på om han skulle skriva flera böcker om Petrus och hanns vänner.

En sak jag verkligen tyckte var intressant var hur många gånger han har försökt att få en bok att komma ut och säljas men det har inte gått för att de som ger ut böckerna tycker att boken kommer ut till för få läsare vilket gör så att de inte tjänar så mycket pengar. En annan sak är att det kommer massor med personer som kommer och läser hans bok och ibland kan de säga att han får ta bort hela kapitel, detta skulle nog störa mig jätte mycket om jag skulle vara författare men jag vet inte om Magnus bryr sig så mycket bara han vet att boken blir bättre. Jag skulle dock fortfarande inte vilja att någon skulle komma och ta bort något som jag lagt timmar av min fritid på.

Jag lärde mig att det kan ta år innan en bok kan komma ut. Detta var intressant tyckte jag men jag fick också en annan syn på författare och hur de är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *