Författarbesök, Magnus Tyrgrim-Sandor

Jag tyckte att besöket var väldigt roligt av en stor anledning, att jag aldrig träffat en författare och kommer säkert inte göra på samma sätt. Jag tyckte också det var väldigt roligt att få höra om hans nya bok eftersom att ingen annan har fått höra om den. Magnus var också väldigt rolig som person han var väldigt glad och bjöd typ på sig själv vilket gjorde det hela mycket roligare. Jag fastnade speciellt för hur lång tid det tog från att skriva en bok till att ge ut den, jag hade nämligen inte kunnat tänka mig att det skulle ta så lång tid men även för det där att vi fick höra från hans nya bok det kändes exklusivt. Det som var mest nytt för mig var hur lång tid det tog dock kommer jag inte ihåg så mycket av svaren annars skulle säkert en massa mer vara nytt för mig. Författar yrket finns inte på kartan för mig. Det skulle aldrig passa mig eftersom jag inte tycker om att skriva långa texter särskilt mycket och jag skulle definitivt få ide torka för mycket för att det skulle funka. Sen skulle det säkert inte gå för mig i och med att jag har världens sämsta tålamod (enligt mig i alla fall.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *