Författarbesök – Mio – Grupp 4

Jag tyckte att besöket var roligt av en anledning, den anledningen är för att jag aldrig har träffat en riktig författare förut. Det var också väldigt roligt för att när han svarade på våra frågor som vi hade skrivit så svarade han väldigt bra och långt. Han var också rolig. Det jag mest fastnade var när han läste ur Petrus och Silvertjuvarna 2 som inte ens hade kommit ut än. Det tyckte jag var jättecoolt att få höra i en bok som ingen annan i hela världen har hört. Magnus berättade att en bra författare skriver ungefär tio sidor om dagen och det var en sak som jag absolut inte visste. Jag visste inte ens hur långt tid det tar att publicera en bok. Och det kan ta 4 år! Jag tror inte att författaryrket skulle vara något för mig för jag hatar bara att skriva texter i skolan och jag tror att det är mer tråkigt att skriva en hel bok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *