Författarbesöket Magnus Tyrgrim – Freja Grupp 9

Jag tyckte att besöket var bra eftersom man fick lära sig mycket om hur man skriver en bra och spännande bok.  Han svarade också på nästan alla frågor som man hade om  författaryrket och frågor om böcker han hade skrivit. Jag fasande för att han var så himla blyg men han tog själv initiativet att han ville besöka oss. Han berättade att han knappt vågade svara i telefonen när det ringde men ändå så kom han hit och pratade inför ca. 60 personer. Det tyckte jag var väldigt modigt av honom. En sak som jag fasande för var att han började läsa när han bara var fyra år gammal. Magnus berättade väldigt många nya saker för mig. T.ex att det tog ca. 3 månader att skriva en hel bok medans det tog 2 år att få den publicerad. En annan sak var att av en bok så tjänar författaren 10 – 20% av bokens pris vilket motsvarar ca. 5 – 10 kr. Författaryrket är inget för mig för jag gillar inte att sitta stilla och skriva långa stunder och skriva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *