Författarbesöket med Magnus Tyrgrim

Jag tycker att författarbesöket var bra för att Magnus Tyrgrim sa många kloka saker. Han berättade väldigt bra om hur det va att vara författare. Jag trodde att det skulle vara helt annorlunda att vara författare. En speciell fråga som han svarade på som jag tyckte var lite mer intressant var hur länge han skrev på en dag. Han berättade att han skrev i 8 timmar om dagen. Han berättade sedan att han då skrev runt 10 sidor och om dom inte blev bra så tog han bara bort dom. Tänk dig att sitta och skriva i 8 timmar och sedan slänga alla sidor du skrivit. Det är ju helt sjukt! Jag tror inte att författare skulle vara någonting för mig. Det tror jag för att jag inte gillar så mycket att skriva samtidigt som jag inte har så bra tålamod. Så om jag skulle behöva skriva 8 timmar och sedan slänga allt mitt arbete skulle jag få panik! Men jag lärde mig mycket på besöket och tyckte det var väldigt intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *