Läsprojektet Reflektioner- Alexander 6c

Jag tycker att läsprojektet har varit en bra sak som lärt mig mycket nya saker. För mig har läsprojektet slagit fyra flugor i en smäll! Man lär sig att läsa, skriva och diskutera bättre. Samtidigt som man lär sig känna nya skolkamrater. För mig har läsprojektet  varit en väldigt bra sak. För att innan läsprojektet fanns har jag varit en person som inte velat prata/diskutera så mycket. Jag har typ hållit mig undan och så men när vi började med läsprojektet har jag börjat diskutera mera. Jag tycker verkligen att lärarna ska fortsätta med läsprojektet för att det hjälper tysta personer som helst vill hålla sig undan. Det är också bra så att eleverna lär sig skriva och läsa bättre. Om jag skulle ändra på något som lärare skulle jag vilja att alla i varje grupp ska vara aktiva så att inte några personer som fortfarande är blyga är utanför. Jag skulle vilja att dom började diskutera och kunna lära sig skaffa nya kompisar. Jag skulle vilja att dom skulle börja stråla ut mera och visa sig. Om jag skulle vara lärare skulle det vara mitt mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *